LPG-tank lekt na kettingbotsing op N273 bij Grathem

Grathem – Op de Napoleonsweg Noord (N273) bij Grathem heeft zaterdagmiddag rond 16.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter plaatse had een kettingbotsing plaatsgevonden waarbij vijf auto’s en een personenbusje bij betrokken raakten. Door het ongeval was er een lekkage ontstaan bij een van de betrokken personenauto’s. De brandweer kwam ter plaatse om de situatie veilig te stellen.

Er werden twee ambulances opgeroepen voor medische bijstand. Een man en een vrouw zijn ter plaatse onderzocht in een ambulance. De man is vervolgens meegenomen door een ambulance.

De provinciale weg tussen Grathem en Heel moest volledig worden afgesloten voor het verkeer. Als het gevaar van de lekkende LPG-tank is geweken kunnen de beschadigde voertuigen worden geborgen. Tot die tijd blijft de weg afgesloten.