Overleden drenkeling Nederweert vermoedelijk slachtoffer misdrijf

Nederweert – De vrouw die afgelopen 28 september j.l. dood werd aangetroffen in kanaal Wessem-Nederweert is vermoedelijk slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat meldt het tv-programma Opsporing Verzocht dinsdag.

In de hoop dat iemand het slachtoffer herkent, heeft de politie foto’s openbaar gemaakt van een in Nederweert aangetroffen overleden vrouw. Een schipper sloeg op 28 september 2021 alarm nadat hij een lichaam dacht te zien in het water langs de Wessemerdijk.

Die dinsdagochtend werd het lichaam van de onbekende vrouw rond 10.00 uur aangetroffen en veiliggesteld. Hoe lang het lichaam exact in het water heeft gelegen, is onduidelijk. Ook weet de politie niet hoe en waar zij exact in het water terecht is gekomen. Het onderzoeksteam vermoedt dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

Nog altijd wordt gezocht naar de identiteit van de vrouw. Heb jij meer informatie? Meldt het dan aan de politie. Alle telefoonnummer vind je op de website van Opsporing Verzocht.

Bekijk de video via Opsporing Verzocht: https://youtu.be/Apd64yWaETw