Politie zoekt nog altijd identiteit van overleden drenkeling

Nederweert – Dinsdagochtend 28 september even na 10.00 uur werd er een lichaam van een overleden vrouw aangetroffen in het kanaal bij Nederweert tussen de Kelperburg en de Spoorbrug. Daarop is meteen onderzoek opgestart.

Ze weten op dit moment nog niet hoe en wanneer de vrouw om het leven is gekomen. Nader onderzoek heeft ons ook nog geen informatie opgeleverd over de identiteit van de vrouw. Om in contact te komen met eventuele nabestaanden en hen van antwoorden te kunnen voorzien, is het voor de politie ontzettend belangrijk om de identiteit te achterhalen van de vrouw die we hebben aangetroffen. Daarom hebben ze een foto van haar vrijgegeven via www.politie.nl, let wel op de foto’s kunnen als schokkend worden ervaren.

Het gaat volgens de politie om een vrouw van tussen de 35 en 65 jaar oud. Ze was ongeveer 1.68 groot, woog zo’n 58 kilo en had een slank postuur. Ze had blond geverfd haar met grijze uitgroei. Verder opvallend was dat ze gelnagels had of gelnagellak op de nagels had. Haar gebit was aan de bovenkaak voorzien van een kunstgebit. Aan de onderkaak had ze een gedeeltelijke prothese. Verder had ze gaatjes in de oren voor oorbellen en had ze een navelpiercing, maar lijkt het erop dat ze beide in het recente verleden niet meer in heeft gehad.

Denk jij haar te herkennen? Of heb je iemand die aan dit signalement voldoet al enige tijd niet meer gezien? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Meer informatie: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/niet-geidentificeerde-personen/2021/oktober/10-identiteit-overleden-vrouw.html