Tientallen mensen genieten van eerste editie ‘Eten met Franciscus’

Woensdag werd in het Franciscus Huis Weert de eerste editie van ‘Eten met Franciscus’ georganiseerd. Het was een gezellige middag waar jong en oud elkaar ontmoette.

Alle ouderen van het Weerterland waren uitgenodigd om samen te genieten van een maaltijd, van muziek én gezelligheid. De muzikale omlijsting was in handen van de bekende zanger en entertainer Ton Wolter en Het Senioren Orkest van RICK onder leiding van Tjeu Snoek.

Uniek was de samenwerking met de afdeling Praktijkonderwijs van de middelbare school Het Kwadrant. De leerlingen verzorgden de maaltijd en namen ook de bediening voor hun rekening.

Ter afsluiting is er een tombola met verrassend mooie cadeautjes, gepresenteerd door een wereldberoemde ster ‘Eddy Wally’. De mensen genoten zichtbaar van deze gezellige middag in het Franciscus Huis.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel