Verbouwing van winkel Kaas & Ko in Muntpassage

De winkel van Kaas & Ko in de Muntpassage ziet er op dit moment uit als een grote gatenkaas. Het plafond ligt er grotendeels uit en de wanden worden vernieuwd. Het is namelijk tijd voor een nieuwe uitdaging, zo licht kaasmeester Frank van Dooren toe in de onderstaande video.

Met het oog op de toekomst wordt de winkel volledig onderhanden genomen. Naast de nieuwe wanden en plafond komt er ook een nieuwe koeling zodat Kaas & Ko een verrassend en nieuw assortiment aan producten kan aanbieden.

Noodlocatie

Om toch kaas en noten te kunnen verkopen is er een tijdelijke ‘noodwinkel’ geopend in de Muntpassage. Deze winkel kun je vinden tegenover Grillhuis Buys. Deze noodwinkel gaat tijdelijk open van donderdag 21 t/m zaterdag 23 oktober 2021.

Openingstijden

  • Donderdag 21 oktober: 9.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag 22 oktober: 9.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag 23 oktober: 9.00 – 17.00 uur.

Je kan natuurlijk ook online je kaas bestellen. Dat kan via: https://www.kaasenko.nl/.

Op donderdag 28 oktober kan, als de verbouwing volgens planning verloopt, de vernieuwde winkel weer open.

Bekijk de video via: https://youtu.be/mGogQoa1QTE