De boekenmarkt van V.V. Brökwagters komt weer terug

Door de coronamaatregelen was het organiseren van een boekenmarkt door V.V. Brökwagters sinds december 2019 helaas niet mogelijk. Gelukkig mogen ze door de recente versoepelingen weer een boekenmarkt organiseren. Deze staat gepland voor zaterdag 4 december a.s.

Het enorme aanbod van duizenden tweedehands boeken varieert en staat netjes gesorteerd in categorieën op ieder genre dat je maar kunt bedenken zoals o.a.:

  • Romans & Thrillers
  • Kinderboeken & Strips
  • Geografie & Religie enz. enz….

Tevens hebben ze weer een groot aanbod van o.a. CD’s, DVD’s en Vinyl. De boeken worden verkocht aan kiloprijs, namelijk 1 kilogram boeken = €2,50

Aanbieding

Ook geldt er een speciale aanbieding. Koop je 10 kilo boeken dan betaal je slechts €20,-. De minimale afname is 1 kilo. De opbrengst komt volledig ten gunste van V.V. De Brökwagters in Weert.

Gratis entree

De entree van de boekenmarkt is gratis. De toegang tot de boekenmarkt is alleen conform de dan geldende coronamaatregelen. Dit betekent op dit moment dat er gevraagd wordt naar een geldig vaccinatie- / herstel- / of testbewijs.

Locatie

De boekenmarkt zal plaatsvinden in zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 in Weert. De markt gaat open om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur.