WeertSwingt 2021 op vrijdag 5 november

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Ondanks de geldende coronamaatregelen zal op vrijdag 5 november WeertSwingt plaatsvinden bij verschillende horecagelegenheden in de binnenstad van Weert.

Jaarlijks vindt op de eerste vrijdag van november WeertSwingt plaats in de Weerter binnenstad. Stichting behoud van beleving, de organisatie die jaarlijks WeertSwingt ondersteunt, is blij te melden dat er toch een aantal horecaondernemers een muzikaal programma hebben weten in te vullen.

Er zijn helaas ook ondernemers die dit jaar niet mee kunnen doen door financiële uitdagingen of een te kort aan personeel. Hierdoor is de aanpak voor komende editie iets anders vormgegeven dan bij de voorgaande jaren.

Website

Stichting Behoud van Beleving zorgt er jaarlijks voor dat er een brede pr-campagne rondom WeertSwingt gerealiseerd kan worden. Ook de website wordt in de weken voorafgaand aan de editie tijdig gevuld met het juiste programma wat plaatsvindt bij de deelnemende horecagelegenheden. Dit jaar is er, gezien de omstandigheden in de horeca, voor gekozen om de website en Facebookpagina kosteloos beschikbaar te stellen aan de horecaondernemers die een muzikaal programma hebben geprogrammeerd.

Aanmelden horeca

De afgelopen twee jaar hebben er verschillende wisselingen plaatsgevonden in het horecabeeld van Weert. Hierdoor heeft de organisatie wellicht niet iedereen weten te bereiken. Indien er een horecagelegenheid ontbreekt op de website, kan deze zich via een aanmeldknop op de website alsnog aanmelden.

Meer informatie

Via de website (www.weertswingt.nl) en Facebookpagina (www.facebook.com/weertswingt)
is het laatste nieuws te lezen rondom WeertSwingt. Volgend jaar hoopt de organisatie weer
een volledige editie neer te zetten, waaraan alle horeca in een gezonde situatie kan
deelnemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie