Werkzaamheden aan het spoor bij Weert tijdens herfstvakantie

Wil je in de herfstvakantie weg met de trein? Houd dan rekening met extra reistijd. Een week lang vinden er werkzaamheden plaats aan het spoor.

Weekend: Roermond – Weert – Eindhoven

Op zaterdag 23 oktober 2021 start de aannemer om 1.00 uur ’s nachts met de werkzaamheden op het traject Roermond – Weert – Eindhoven. Deze werkzaamheden duren tot 1.00 uur. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen dan kan vanaf maandagochtend 25 oktober 2021 het treinverkeer tussen Weert en Eindhoven worden hervat.

Door de week: Roermond – Weert

Op maandag 25 oktober 2021 wordt om 4.00 uur gestart met de werkzaamheden op het traject tussen Weert en Roermond. Er rijden dan geen treinen t/m vrijdagochtend. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen kan het treinverkeer tussen Weert en Roermond vrijdagochtend worden hervat.

Bussen

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden er bussen ingezet om de reizigers te vervoeren. De bussen worden gestationeerd op de parkeerplaats aan de Parallelweg.

Welke werkzaamheden worden er uitgevoerd?

Tijdens de periode 23 t/m 29 oktober worden op het traject de volgende werkzaamheden uitgevoerd: las- en slijpwerkzaamheden, vernieuwen van ballast (stenen), dwarsliggers en bevestigingsklemmen.

Plan je reis

Plan je reis kort voor vertrek. Plan je reis vanaf 10 dagen voor vertrek met de reisplanner voor het meest actuele advies.