Wethouder Geelen na verkiezingen niet meer terug in Weerter politiek

Wethouder Tessa Geelen (CDA) keert na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 niet meer terug in de Weerter politiek. Dit maakte ze vrijdagochtend bekend via social media.

Intussen zijn de politieke partijen druk bezig met de voorbereidingen voor de verkiezingen. Tessa Geelen krijgt inmiddels bijna dagelijks de vraag of ze nog een periode doorgaat in de Weerter politiek. Dat is niet het geval, laat ze weten.

In een verklaring licht ze toe dat ze de afgelopen tijd goed heeft nagedacht over haar professionele toekomst. Ze is tot de conclusie gekomen dat ze na acht jaar van lokale politiek toe is aan iets nieuws. Op een andere plek, in een andere rol maar ongetwijfeld vol betrokkenheid bij een publieke zaak.

Het was geen makkelijk besluit. Het was voor Geelen een grote eer om namens het CDA wethouder te mogen zijn voor het geliefde Wieërt. Ze is heel dankbaar dat ze dit werk heeft mogen doen en omvanuit deze positie dagelijks een bijdrage te leveren aan de gemeente waar ze geboren en getogen is, waar haar hart ligt.

Geelen geeft aan zich tot het eind van deze politieke periode dan ook vanzelfsprekend voor de volle 100% zich in te zetten voor Weert.