Jeugdserie met Matheu Hinzen in hoofdrol wint Televizier-Ster Jeugd

Matheu Hinzen uit Weert mocht donderdagavond een hele eervolle prijs in ontvangst nemen, namelijk de Televizier-Ster Jeugd.

Matheu is een van de hoofdrolspelers in de dramaserie ‘De zomer van Zoë’. Hij speelt de rol als de knappe stalhulp Daan. Samen met actrice Florien Ferdinandus mocht hij het podium betreden om de prijs in ontvangst te nemen (zie video).

De serie ‘De zomer van Zoë’ had de meeste stemmen gekregen van de jeugd en versloeg daarmee de concurrenten ‘Make-Up Cup’ en ‘Mollenstreken’.

Over ‘De zomer van Zoë’

In de serie voor de jeugd ‘De zomer van Zoë’ ziet het leven van de 14-jarige Zoë er opeens heel anders uit. Wanneer haar vader met corona in een zorghotel ligt en haar moeder dubbele diensten draait om de kost te verdienen, is de manege de belangrijkste plek in haar leven. Daar beleeft ze samen met haar BFF Kate en de knappe stalhulp Daan een spannend avontuur. Haar lievelingspony Storm wordt namelijk verkocht, vlak voordat Zoë een belangrijke wedstrijd heeft. Hoe gaat ze dat oplossen? Meer info: https://www.zapp.nl/programmas/de-zomer-van-zoe

Bekijk een video van de uitreiking via: https://youtu.be/qdeNdzmcXeE