Hazenpeper en Wieërter Zoorvleîs van Saes scoren goud op landelijk niveau

Tijdens de landelijke AGF-productkeuring op 10 november is de Hazenpeper en Wieërter Zoorvleîs van Saes bekroond met Goud. Het product werd door een onafhankelijke vakjury onderscheiden in de categorie ‘gemak’.

Trots

Saes uit Weert is trots op de bekroning van de in eigen huis bereide producten. “Iedere dag
zetten wij ons met het hele team in om de beste, lekkerste en gezondste producten
aan onze klanten te kunnen aanbieden. Het is fantastisch om daar ook vanuit een
professionele jury erkenning voor te krijgen.

Landelijke productkeuring

De productkeuring vond plaats op 10 november tijdens het event ‘Feestelijk Vers(s)bijzonderen’, georganiseerd door branchevereniging AGF Detailhandel Nederland (ADN). Tijdens de keuring werd er o.a. beoordeeld op uitstraling, ingrediënten en wettelijke (hygiëne)verplichtingen.

De jury was lovend over de inzending: “Dit is een topproduct, zoals je dat alleen bij een echte ambachtelijke versspeciaalzaak kunt kopen. Verse ingrediënten, geen onnodige toevoegingen en volgens alle wettelijke normen bereid. Het is mooi om te zien hoeveel passie, vakmanschap, kennis en creativiteit er is binnen de winkel van Saes.”