Hennepkwekerij aangetroffen in woning aan Fatimalaan

De politie heeft woensdagochtend een instap gedaan bij een woning aan de Fatimalaan. Tijdens het huisbezoek troffen de agenten een in werking zijnde hennepkwekerij aan in de woning.

Op de zolderverdieping stonden circa 340 – 400 hennepplanten. Er is één persoon aangehouden door de politie. Een ruimploeg in aanwezig om de hennepkwekerij te ontmantelen. De apparatuur en hennepplanten worden in beslag genomen en vervolgens vernietigd.

Hennepkwekerijen leveren gevaar op voor de omgeving. Als illegaal stroom wordt afgetapt, is de kans op brand aanzienlijk. Ook water-, geluids- en stankoverlast zijn vormen van overlast die omwonenden van een hennepkwekerij kunnen ondervinden. Tips over een mogelijke hennepkwekerij kunnen altijd bij de politie gemeld worden via 0900-8844. Tips kunnen ook anoniem doorgegeven worden via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.