Herdenking van Britse militairen op begraafplaats Swartbroek

Algemeen Dorpen Swartbroek Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Op 12 november 2021 zal de Bond van Wapenbroeders afdeling Weert de herdenking van de Britse militairen op de begraafplaats te Swartbroek organiseren. Zij zullen daarbij samenwerken met de Dorpsraad te Swartbroek, de kinderen van Basisschool Swartbroek, de Gemeente Weert en Pastoor Amal.

Naast een bloem- en kranslegging door de Gemeente Weert, het comité Bevrijding en Herdenkingen alsmede de Wapenbroeders en de dorpsraad het Britisch Legion Holland Branche zal ditmaal ook miss Pamela Flora deelnemen die met haar gevolg van twee Britse militairen ‘candles in the wind’ zullen plaatsen.

De kinderen van de basisschool Swartbroek zullen naast het zingen van de volksliederen ook twee eigen liedjes ten gehore brengen en betrokken worden bij het leggen van de bloemen en helpen bij de ‘candles in the wind’.

Hoornblazer Jose Lammeretz zal de Last Post en het reveille blazen en de Pastoor zal op de begraafplaats de kinderen kort toespreken. De herdenkingsdienst zal om 13.30 uur beginnen in de kerk te Swartbroek en iedereen is van harte welkom. Apart aanmelden is niet nodig.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie