Twee incidenten kort na elkaar op AZC in Budel

Budel – Update 22.11u – De ambulancedienst en politie zijn donderdag rond 21.15 uur gealarmeerd nadat er een melding binnen was gekomen van een steekincident.

Meerdere ambulances en politie-eenheden, waaronder ook uit Weert, kwamen ter plaatse. De situatie was zo ernstig dat ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd opgeroepen. Normaal gesproken komt het MMT met een traumahelikopter, maar vanwege de mist waren ze genoodzaakt om via de weg naar Budel te rijden.

Tenminste twee personen zijn gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In een ambulance zat een trauma-arts bij het slachtoffer voor medische bijstand.

Update: er is nog een ambulance vertrokken met meerdere bewoners van het AZC erin.

Update 22.11u: Een persoon was gewond geraakt door de steekpartij. Er zijn twee verdachten aangehouden. Terwijl hulpverlening doende was, liep een andere bewoner brandwonden op en viel een derde bewoner flauw.

De incidenten hielden geen verband met elkaar. Het tweede slachtoffer is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, de derde bewoner kon ter plaatse worden nagekeken.

Bekijk een video via: https://youtu.be/Fx-aMBn-Jlo