Buut op ’t Groenewoud verplaatst naar april

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Update 25 november – Zaterdag vindt tussen 11.11 uur en 13.11 uur bij Café Tramhalt in Weert de voorverkoop van de 15e Buut op ‘t Groenewoud plaats. Dit is de laatste kans om de toegangskaarten voor €12,50 te kopen. Na zaterdag kosten de overgebleven kaarten € 15,-.

Dit jaar zullen er zes toppers uit Limburg en Brabant in de ton staan met o.a. Limburgs Kampioen Theo Nellen en veelvoudig Brabants kampioen Berry Knapen. Dit jaar is de Buut op ’t roenewoud op 10 en 11 december in Gemeenschapshuis ’t Groenewoud aan de Kesselstraat.

Kappel Vae Same zorgt dit jaar weer voor de muzikale omlijsting en Charlie Wijen voor de presentatie van deze avond. Ook zullen zij zicht deze avonden zicht aan de geldende corona-richtlijnen houden zodat ze voor iedereen een veilige avond kunnen organiseren.

Na zaterdag zijn de laatste kaarten te koop bij kapsalon Wigbert en Goeden tweewielers te Weert. Eventueel meer info bij [email protected].

Update: De voorverkoop is uitgesteld tot 27 november in afwachting van de nieuwe corona-maatregelen.

Update 25 november: Debuut op ’t Groenewoud wordt verplaatst naar 1 en 2 april 2022. De start van de voorverkoop van zaterdag 27 november komt te vervallen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie