MTB’ers genieten volop van de toertocht door de Weerter natuur

Het was uitstekend fietsweer vandaag voor de deelnemers van de Land van Horne MTB toertocht in Weert. Geen vervelende regen, maar wel nog wat modderpoeltjes om doorheen te crossen.

Toer- en WielerClub (TWC) uit Weert organiseerde, na een jaar pauze door de corona-maatregelen ,de zevende editie van de Land van Horne MTB Toertocht. Honderden MTB’ers grepen de gelegenheid om te genieten van de natuur in Weert.

Het was genieten op de gebaande paden door de bossen en op de landwegen. Ook kon men dit jaar om het Blauwe Meertje fietsen. De traditionele klim op de oude stortplaats in Altweerterheide was wederom onderdeel van de route. In de Tungelerwallen konden de fietsers even op adem komen onder het genot van een warm tussendoortje.

Bekijk een video: https://youtu.be/FhAmMA6WD0Y