Ondernemers Weerter kerkdorpen in het zonnetje gezet

Elke derde vrijdag van november is het de ‘Dag van de Ondernemer’. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en ook de Gemeente Weert deed hier dit jaar mee.

In Weert was gekozen voor het thema: Ondernemen in de vijf kerkdorpen. Wethouder Van den Heuvel ging op pad om in elk kerkdorp een ondernemer in het zonnetje te zetten. Dit deed hij door een vlaai aan te bieden bij Slagerij Hans Janssen in Laar, DPs Fashion in Stramproy, Hoeve Lieshout in Swartbroek, Flinsenhof in Tungelroy en Jacotech in Altweerterheide.

De ondernemers waren blij verrast met het bezoek. Hans Janssen: “Een verrassing! Een stuk waardering voor wat we altijd gedaan hebben. Ik vind het prachtig”. Ook Jeroen Flinsenberg reageert enthousiast: “Een hele mooie verrassing. Leuk dat ze ook een keer in het buitengebied komen”.

Bekijk een video: https://youtu.be/LCdgArMKM0A