Vrachtwagen verliest glazen flesjes frisdrank op Suffolkweg-Zuid

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Update – Op de Suffolkweg-Zuid in Weert is een vrachtwagen maandagmiddag een deel van zijn lading verloren.

De vrachtwagen reed over de provinciale weg (N564) vanuit de richting van Sluis 16 naar de Ringbaan-West. In de bocht, net voorbij de Boshoverbrug, ging het mis. Er kiepten tientallen kratjes met glazen flesjes uit de vrachtwagen. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Een deel van de flesjes was gevuld met frisdrank en een deel was leeg. Een groot deel van de flesjes sneuvelden waardoor de weg bezaaid lag met glasscherven. Ook moesten twee verkeersborden het ontgelden.

De politie kwam ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. De Gemeente Weert is in geschakeld om het wegdek zo snel mogelijk te reinigen.

Update: De Gemeente Weert en Reinigingsdienst Weert hebben alle middelen ingezet om de weg zo snel mogelijk weer vrij te maken. Naast de vele handjes met bezems werden ook twee veegwagens ingezet. Medewerkers van Handhaving namen het regelen van het verkeer over van de politie. Naar verwachting is de weg rond 14.30 uur weer volledig open.

Bekijk een video via: https://youtu.be/wBgt4bY1SBs

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie