Auto botst tegen container op Brugstraat in Grathem

Grathem – De hulpdiensten zijn dinsdag om 13.00 uur gealarmeerd vanwege een aanrijding op de Brugstraat in Grathem.

Een auto reed uit de richting van Kelpen-Oler naar de Napoleonsweg-Zuid (N273). Net voorbij de plaatsnaamborden ging het mis. Vanwege werkzaamheden bij een woning stond er een container met tegels op de weg. De bestuurster van de auto had de container over het hoofd gezien waarna een botsing ontstond.

Een Rapid Responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse om de bestuurster medische te onderzoeken. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer werd opgeroepen om de motorkap van auto los te maken en de situatie veilig te stellen.

De vrouw is opgehaald door bekenden. De zwaar beschadigde auto is afgesleept door een berger. De Brugstraat was tijdelijk afgesloten voor het verkeer maar wordt rond 14.00 uur weer vrijgegeven.

Bekijk een video via: https://youtu.be/mC33fQfzwHU