Bestelbus met spullen voor snackbar vat vlam op A2

Op de snelweg A2 bij Weert is woensdagavond rond 19.50 uur een bestelbus in brand gevlogen.

De bestelbus reed in de richting van Weert naar Eindhoven. Ter hoogte van de toerit Wildenberg wist de bestuurder het voertuig aan de kant te zetten en zichzelf in veiligheid te brengen. Intussen greep het vuur in de cabine van het voertuig snel om zich heen.

De brandweer van Nederweert en Maarheeze kwamen ter plaatse om het vuur te doven. De brand was snel onder controle, maar de bestelbus is zwaar beschadigd geraakt. De spullen in de laadruimte, die bestemd waren voor snackbars, zijn grotendeels nog in tact gebleven. Ze zullen overigens wel onbruikbaar worden verklaard vanwege de rookontwikkeling.

Het verkeer op de A2 ondervond weinig hinder van het incident. Het voertuig zal worden afgesleept door een berger.

Bekijk een video via: https://youtu.be/2z3ntEmWM0E