Brand bij autobedrijf in Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – De brandweer is vrijdag rond 0.30 uur gealarmeerd vanwege een gebouwbrand aan de Begijnhofweg in Kelpen-Oler.

Op het buitenterrein van een autobedrijf zou een auto en wat materialen in brand staan. De brand zorgde voor flinke rookontwikkeling. Omdat het vuur dreigde over te slaan naar de naastgelegen bebouwing werd er door de meldkamer opgeschaald naar ‘middel brand’.

De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. De situatie was snel onder controle. De brand kon worden gedoofd met de inzet van een tankautospuit en een waterwagen. Uit voorzorg waren een extra tankautospuit en ladderwagen ter plaatse gekomen, maar de inzet van dit materieel bleek niet nodig te zijn.

Bij de brand raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is onbekend.

Bekijk een video via: https://youtu.be/Dnyeu4goT14