Festiviteiten Gulden Humor 2021 gaan definitief niet door

Nadat in november duidelijk werd dat de festiviteiten rondom de uitreiking van de Orde van Gulden Humor aan Huub Stapel op 26 en 27 november geen doorgang konden vinden werd er gezocht naar een alternatieve datum.

Het sprookje is uit

Nu de tijd gevorderd is en het virus dat de wereld al bijna twee jaar in zijn greep houdt nog steeds niet onder controle is, heeft Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers moeten constateren dat de olifant met de lange snuit gekomen is nog voordat het sprookje begon.
“Met pijn in het hart moeten we mededelen dat we, na weken van intensief onderzoek, geen alternatieve datum hebben kunnen vinden,” aldus Kanseleer Jasper Heesakkers. “De plannen, de arrangementen en draaiboeken gaan de kast in voor een volgend evenement en voor de uitreiking van de Orde van Gulden Humor aan Huub Stapel wordt een kleinschalig en veilig alternatief gezocht.”

Gekochte kaarten en consumptiebonnen kunnen worden geretourneerd

De mensen die hun kaarten en consumptiebonnen reeds gekocht hebben kunnen deze uiteraard inleveren en het geld terug krijgen. Deze mensen worden voor meer informatie hieromtrent vriendelijk verwezen naar de website www.guldenhumor2021.nl.

Gulden Humor 2022 in Gennep

De ruim 180 vrijwilligers die maanden veel tijd hebben gestoken in de voorbereidingen op de Gulden Humor 2021 worden hartelijk bedankt voor hun inzet en enthousiasme. “Het plezier en energie die de muzikanten en vrijwilligers uitstraalden tijdens de voorbereidingen, geven ons energie en vertrouwen in de toekomst van de vastelaovendj. Na regen komt zonneschijn”.
De organisatie van de Gulden Humor 2022 is in handen van carnavalsvereniging Bombakkes uit Gennep.

“Wij wensen onze vrienden van Bombakkes heel veel succes bij de organisatie van de Gulden Humor 2022 en kijken uit naar een prachtig feest in november 2022”, zo besluiten De Rogstaekers.