Heerschap en Bouwbedrijf Teng Wijen op vertrouwen gestart met bouwen

Algemeen Economie Weert 9 reacties 2 min. leestijd

Hoewel de verbouwing reeds gestart is, tekenden Stan Heerschap en Ron Wijen deze week pas de aanneemovereenkomsten.

In het eerste kwartaal van 2022 worden de vijf Jumbo Heerschap supermarkten, van ondernemer Stan Heerschap, in Heythuysen, Nederweert en Weert (Boshoven, Leuken en Moesel) omgebouwd naar Albert Heijn.

Heerschap Groep grijpt deze overgang niet alleen aan om het interieur van de huidige winkels aan te pakken, maar gaat ook alle panden vergroten en de buitenzijde verfraaien.

Bouwbedrijf Teng Wijen is de lokale aannemer die deze grote opdracht kreeg. Ron Wijen, eigenaar van BBTW: “Wij zijn trots dat we in onze regio deze prachtige bouwprojecten mogen realiseren. Door schaarste op de markt van zowel medewerkers als materiaal, hebben we vroegtijdig materiaal ingekocht en de werkzaamheden ingepland, zodat de verbouwingen tijdig van start konden gaan.”

“We stappen over van Jumbo naar Albert Heijn en hebben afgesproken dat we de ombouw in het eerste kwartaal van 2022 realiseren. De voorbereidende werkzaamheden door de aannemer moesten daarvoor dus al starten. Samen met Ron Wijen hebben we gekeken naar een manier waarop het verbouwen veilig is voor klanten, medewerkers en bouwpersoneel en om de bouwperiode zo kort mogelijk te houden. Dit betekende dat het uitwerken en het tekenen van de contracten even op zich liet wachten.” aldus Stan Heerschap.

Samenwerken in vertrouwen is iets dat past bij beide familiebedrijven; Heerschap Groep en Bouwbedrijf Teng Wijen zijn respectievelijk 55 jaar en 35 jaar in de regio actief en hebben in het verleden al vaker samengewerkt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
9 reacties