McDonald’s in Nederweert lanceert sollicitatie inloopspreekuur

Je bent welkom om de sfeer te komen proeven.

Nederweert – McDonald’s verwelkomt steeds meer gasten, daarom zoeken de restaurants naar nieuwe enthousiaste medewerkers om haar crew te versterken. Iedereen die interesse heeft in deze leuke en afwisselende (bij)baan kan elke zaterdag – letterlijk – de sfeer komen proeven. Een afspraak maken is niet nodig.

Wie op zaterdagochtend tussen 09.00 – 11.00 uur zich meldt bij een manager of gastvrouw, kan meteen het gesprek aangaan. Met een beetje geluk loop je binnen een half uur met een hele coole job naar buiten en heb je ook nog lekker gegeten!

Ook restaurant manager Bennie is super enthousiast over het nieuwe initiatief; ”Vanwege de drukte die de afgelopen weken flink is toegenomen, zijn ze op zoek naar nieuwe supersterren voor onze keuken en service. Als er vragen zijn, kunnen we zo alles laten zien en uitleggen. Dat maakt het lekker persoonlijk. Ook als je niet meteen wilt of kunt solliciteren en gewoon komt voor een rondleiding.” 

Bennie werkt naar eigen zeggen ‘al eeuwig’ voor McDonald’s. Na een intermezzo van een aantal jaar in de Roermondse McDonald’s restaurants, is hij eindelijk terug waar het allemaal begon. Bennie is begonnen als crewlid bij McDonald’s Nederweert en heeft zelf alle functies doorlopen binnen McDonald’s.

McDonald’s Nederweert biedt elke zaterdagochtend een vast sollicitatie inloop moment. Tijdens dit moment kan iedereen die wil solliciteren of een vraag heeft over werken van McDonald’s binnenlopen en het gesprek aangaan met een manager. Ben je benieuwd hoe het in de keuken uitziet? Of heb je een vraag over het loon? Het is niet nodig om te stressen voor een gesprek. Ze houden het lekker laagdrempelig. Kopje koffie erbij?

Ze hanteren enkele spelregels voor onze sollicitatie-inloopdagen:

  • Kom goed voorbereid! Neem een geldig ID-bewijs en je bankpas mee. Ben jij 15, 16 of 17 jaar? Neem dan ook je schoolrooster mee.
  • Positief gesprek? Dan hoor je direct of je bent aangenomen! Bij veel sollicitanten kan het zijn dat je meteen na het gesprek weet waar je aan toe bent.
  • Aangenomen? Dan krijg jij een gratis menu naar keuze!
  • Benieuwd naar ons restaurant? Een rondleiding is mogelijk!

Heb je naar aanleiding van dit bericht een vraag of wil je meteen solliciteren? Stuur dan een WhatsApp bericht naar 06 – 22 80 90 28.

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en vers bereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 256 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering.