Kampioenen van VC Weert bij CMV teams

De eerste helft van de Nevobo competitie seizoen 2021-2022 leverde bij de CMV teams van VC Weert maar liefst drie kampioenen op. Na de zaterdagtraining werden zij in het zonnetje gezet.

Cool Moves Volley (CMV) is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, omdat volleybal niet de meest makkelijkste sport is om te leren. Via zes CMV-niveaus leren kinderen stap voor stap, op een speelse manier, alle volleybaltechnieken. Cool Moves Volley kent vele ‘coole moves’: sevice, pass, blok, smash en duik. Je doet iedere keer iets anders en met je team probeer je te scoren.

Dat lukte de eerste helft van het seizoen 2020-2021 heel goed bij VC Weert, want er werden maar liefst drie teams kampioen: Niveau 6.1, Niveau 4.1 en Niveau 4.2. Zij werden daarom op 11 december in het zonnetje gezet door hun trainers Maxime en Daphne, zij worden tijdens de trainingen bijgestaan door Zonne, Sam, Sara, Chadia, Jeslyn en Mecx. 

Namens de CMV trainers is er getrakteerd op sportdrank en chips en was er voor iedereen een oorkonde. Van de Nevobo (Nederlandse Volleybalbond) en VC Weert dames 1 ontvingen ze een medaille. De ouders maakten het feest compleet met shirts, cup cakes en “champagne”.