Maud neemt Mengelmoes over: twijfel maakte plaats voor overtuiging

Maud van den Brandt is per 1 januari de nieuwe eigenaresse van Mengelmoes. Ze neemt deze in het centrum van Weert gelegen conceptstore over van Lieke van Dun. Maud heeft er ontzetten veel zin in en hoopt dat iedereen haar nieuwe aanwinst in 2022 komt bezoeken.

Eigen touch

Mengelmoes is een koffiebar waar je ook een stukje gebak kunt krijgen. Daarnaast kun je er terecht voor cadeautjes en workshops. “In principe blijft het wel grotendeels zoals het nu is” …, zo antwoord Maud op de vraag of ze iets gaat veranderen aan de winkel. “… Maar ik wil zeker wel ook een touch van mezelf gaan toevoegen. En dat zal dan eerder richting de wellnesskant zijn”, zo vervolgt ze haar antwoord.

Snel gegaan

“Het is een mengelmoes van alles wat ik eigenlijk altijd al doe en heb gewild en dat kwam allemaal in een keer samen …”, zo vertelt Maud. In eerste instantie had ze nog wel haar twijfels of ze Mengelmoes moest overnemen. Maar nadat ze alles op een rijtje had gezet en met een aantal mensen erover had gepraat heeft ze de knoop doorgehakt en ‘ja’ gezegd; “… Aan alles voelde ik gewoon: dit moet ik doen. En toen is het heel snel gegaan”. Binnen een week hadden Maud en Lieke de overname geregeld.

Mensen blij maken

Het concept van ‘kleine horeca’ en winkel past Maud als een jas; “Ik ben denk ik zelf een mengelmoes van vanalles wat”. Ze werkte in de horeca, geeft workshops en houdt zich bezig met het verkopen van wellnessproducten. “Ik vind ontzettend veel leuk. Ik vind het vooral heel leuk om mensen blij te maken”. Vanaf januari (na de lockdown) gaat ze er alles aan doen om haar klanten in Mengelmoes van dienst te zijn.

In onderstaande video vertelt Maud meer over haar nieuwe uitdaging.

Bekijk de video: https://youtu.be/fZxo1MVbx9M