Oliebollenactie gebakkraam van Douven – Schuman bij de Sligro

WdG heeft voor haar bezoekers een speciale eindejaarsactie gesloten met oliebollenbakker Douven – Schuman.

Dit jaar staat de gebakkraam op de parkeerplaats van de Sligro. Je hebt dus alle ruimte om je auto (gratis) te parkeren. Je kan er naast oliebollen natuurlijk tal van andere lekkernijen verkrijgen die jouw Oud & Nieuw viering extra smakelijk maken.

Oliebol gratis

Als je bij besteding van minimaal € 5,- aan gebak koopt en je noemt het codewoord: ‘Weertdegekste’ of ‘WdG’ dan krijg je er een oliebol gratis bij. Ook zullen er een aantal zakken met oliebollen verloot onder de personen die zich melden met het codewoord. Ben jij de gelukkige dan zien we dit graag terug op je social media.

Smakelijk!

Openingstijden

  • Donderdag 30 december t/m 22.00 uur;
  • Vrijdag 31 december 7.00 tot 18.30 uur;
  • Zaterdag 1 januari van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: https://www.facebook.com/Gebakskramen-Douven-Schuman-206956106304404