Hapjes & Sapjes aan de Nieuwe Markt gaat niet meer open

Algemeen Corona Economie Informatie 4 reacties 1 min. leestijd

De huidige coronacrisis brengt veel onzekerheid en narigheid met mee. Ook op economisch gebied. Vandaag werd bekend dat horecazaak Hapjes & Sapjes aan de Nieuwe Markt in Weert niet meer open zal gaan.

Niet meer vol te houden

In een verklaring op Facebook vertelt de eigenaresse het volgende: “Erg genoeg heb ik voor een hele moeilijke en oneerlijke keus gestaan maar hapjes en sapjes gaat helaas niet meer open.

Het is op deze manier niet vol te houden om open te blijven zonder enorme achterstanden op te bouwen. En wie zegt dat het uiteindelijk beter gaat worden? Geen beperkingen meer en geen sluitingen meer? Krijg je uiteindelijk meer steun van de overheid ?

Dus ik pas en pak mijn verlies. Ik ga jullie zo ontzettend missen ❤️“.

Reacties

Voor mensen die nog vragen hebben of haar een hart onder de riem willen steken is het mogelijk om via Facebook nog een bericht te sturen. In de eerste reacties onder het bericht op Facebook geven mensen het vooral jammer en erg te vinden. De horecazaak deed het ook erg goed in Weert en had een recensie-score van 4,9 op 5.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties