EP:Tummers biedt vanaf heden omnichannel winkelervaring

Algemeen Spotlight Weert Reageer 2 min. leestijd

Zowel in de fysieke winkels als in de online shop blijft EP:Tummers vernieuwen en innoveren. Zeker in de huidige tijd kun je als retailer niet achter blijven en daarom heeft het elektronica-concern grote stappen gezet in het verder professionaliseren van het online platform en overige shopmogelijkheden. Hierdoor zijn ze volledig omnichannel actief, wat betekent dat de klant centraal staat en zelf kan kiezen welke kanalen en media hij wenst te gebruiken.

Acht fysieke winkels

EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en hiermee al bijna 100 jaar een begrip in de regio. Met acht fysieke winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert, Sittard-Geleen én een online webwinkel, de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van witgoed en consumentenelektronica.

Meer communicatie mogelijkheden

Naast de onlangs compleet vernieuwde webshop, zijn ook WhatsApp support, online live chat en videobellen toegevoegd aan de contact- en shopmogelijkheden. Hiervoor is het e-commerce team van EP:Tummers uitgebreid met online verkoop- en supportmedewerkers. Deze afdeling wordt aangestuurd door een zogenoemde Omnichannel manager, die er samen met zijn team voor zorgt, dat klanten via alle kanalen het advies en de service ervaren die ze gewend zijn. Net als in de fysieke winkels staan ze klaar voor vragen, advies of service. En dat 7 dagen per week tot 21.00u!

Vernieuwing webshop

Naast een nieuw design, is de webshop voorzien van de moderne PWA technologie, die het platform aanzienlijk sneller maakt. Daarnaast zijn producten voorzien van klantreviews, wordt een groter assortiment getoond door een directe koppeling met leveranciersvoorraden en zorgt het dynamic pricing systeem automatisch voor de huidige marktconforme prijs. In de loop van 2022 wordt een business-portal toegevoegd, waardoor btw-vrije prijzen zichtbaar zijn en direct zakelijke bestellingen geplaatst kunnen worden.

Winkelen kan voortaan ook eenvoudig op www.eptummers.nl waarna de bestelling wordt thuisbezorgd of afgehaald in een filiaal naar keuze. Uiteraard kan er ook direct een bezorgmoment worden gekozen met daarbij de installatie- of inbouwservice van EP:Tummers. Daar word je vrolijk van!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie