In Weert kun je vanaf donderdag ‘prikken’ zonder afspraak

Algemeen Corona Weert Reageer 2 min. leestijd

Ook in Weert is het voortaan mogelijk om zonder afspraak een extra prik (boostervaccinatie) te halen. In de Poort van Limburg in Weert (Werthaboulevard 1) kan dit vanaf donderdag 13 januari tussen 9.00 en 16.00 uur. De locatie is zeven dagen per week geopend. 

Alle inwoners van 18 jaar en ouder kunnen hier terecht. Voorwaarde is wel dat de laatste coronavaccinatie minimaal drie maanden geleden was of dat men minimaal drie maanden geleden genezen is van een coronabesmetting. Neem jouw legitimatiebewijs mee en eventueel ook het gele boekje, als je voor jouw vaccinatie komt. 

Wachttijd

Het kan zijn dat mensen op sommige momenten van de dag te maken krijgen met enige wachttijd. De GGD Limburg-Noord vraagt je daarom de ochtendspits en de avondspits zoveel mogelijk te mijden. Verder geven ze op hun website aan wanneer de wachttijd te hoog oploopt. 

In Roermond nog wel een afspraak nodig

Voor mensen die hun boosterprik willen halen op de GGD-locatie in Roermond blijft het nodig om een afspraak te maken. Dat kan via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Zodra hier voldoende ruimte komt, zullen ze ook hier vrije inloop gaan invoeren. Wie al een afspraak voor vaccinatie heeft gemaakt, kan gewoon naar de afgesproken locatie gaan. Wie liever gebruik wil maken van de vrije inloop, is ook zonder afspraak welkom in Venlo, Venray en Weert. Eventuele eerder gemaakte afspraken kunnen daar direct worden geannuleerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie