Jeugdprins Bruno I en jeugdprinses Hailey I van V.V. de Moêzevangers Laar

Op zaterdag 29 januari 2022 heeft V.V. de Moêzevangers Laar bekend gemaakt dat jeugdprins Bruno I en jeugdprinses Hailey I dit jaar de vastelaovendj op Laar voorop zullen gaan.

Voorafgegaan door een openingsdans door de mini Laorder muuskes werden na een spannende act de nieuwe jeugdhoogheden van de Moêzevângers bekend gemaakt. De jeugdprins, jeugdprinses, jeugdvorstin, adjudanten en jeugdraad werden vol trots gepresenteerd en geïnstalleerd in het Moêzepelies.

Jeugdvorstin Nena werd als eerste geïnstalleerd. Zij woont samen met haar zusjes Saar en Suze, vader Jethro en moeder Dapnhe in de wijk Laarveld. Ook Vorstin Nena zit bij juf Maud in de klas. In haar vrije tijd is jeugdvorstin Nena vaak creatief bezig en gaat zij graag handballen bij Rapiditas.

Jeugdprins Bruno I woont samen met broer Hidde en zijn ouders Chantal en Erwin in de prinselijke residentie op de Heugterbroekdijk. In de klas bij juf Maud in groep 8 van IKC Laar heeft hij het heel gezellig tussen het leren door. Jeugdprins Bruno voetbalt in zijn vrije tijd bij S.V. Laar, houdt van gamen en spreekt graag af met zijn vrienden.

De prinselijke residentie van jeugdprinses Hailey I is te vinden aan de Hushoverweg, waarzij woont met haar broertje Harvey en ouders Rob en Kelly. Ook zij zit bij juf Maud in groep 8 van IKC Laar. De hobby’s van jeugdprinses Hailey zijn bakken en zwemmen (maar niet tegelijk) en muziek luisteren.

De orde van dit jeugdprinsenpaar is; ‘‘t noppevlaetje’ en ze gaan heel Laar op de kop zetten onder het devies: ‘’De bâl ligktj in de goal en ’t buukske is vôl, vae make dieëze vastelaovendj dikke lol!’.

Samen met de adjudanten Niki, Noah en Juul en de hele jeugdraad (Ivo, Seth, Mats, Lyam, Noëlle, Lena, Lotte, Linn en Ilona) gaan zij er een groot feest van maken!