V.V. De Rogstaekers gaat 70e Jeugdpreens van Wieërt uitroepen

Enkele weken geleden heeft Stadsvastelaovendjvereiniging de Rogstaekers de onvermijdelijke conclusie moeten trekken dat het gewenste carnavalsprogramma voor 2022 niet realistisch is.

Er zal geen Stadspreens worden uitgeroepen en er zullen dit jaar geen Boonte Aovendje en Boonte Femiêlie Middige, geen Boorebâl en geen optochten zijn. Tóch zal het op 18 en 28 februari en 1 maart vastelaovendj zijn.

70e Jeugdpreens van Wieërt

Met het uitroepen van de 70e Jeugdpreens, op vrijdag 18 februari om 19.11 uur, krijgt de Wieërter vastelaovendj tóch een voorganger. Samen met zijn adjudanten, jeugdraad van elf en Huppelpupkes gaat de Jeugdpreens ervoor zorgen dat de juiste toon geraakt zal worden tijdens deze bijzondere editie van het ‘vijfde seizoen’.

Uitroeping live te volgen voor iedereen

De uitroeping van de 70e Jeugdpreens van Wieërt zal plaatsvinden in bijzijn van de jeugdraad van elf, de Huppelpupkes en enkele genodigden. Het grote publiek kan live getuige zijn van dit feestelijke spektakel via de website van Weert de Gekste en het sociale mediakanaal van VV de Rogstaekers. De uitzending start op vrijdag 18 februari as. om 19.11 uur.

Aangepast programma

Voor de jeugd is een aangepast programma samengesteld waarbij de Weertenaren meerdere malen verrast zullen worden door deze enthousiaste groep jonge vastelaovendjvierders. Hierbij zullen de geldende maatregelen in acht worden genomen, maar vooral wordt er veel plezier gemaakt én gebracht.

Bekijk de aankondiging: https://www.youtube.com/watch?v=_weYNbhQwXQ