Online Bonte Avond van V.V. De Zoatmaale Stramproy

Komende zaterdag 29 januari om 20.00 presenteert V.V. De Zoatmaale in Stramproy voor het tweede jaar de Bonte Avond digitaal.

In een live show nemen de artiesten de kijkers mee naar de meest spraakmakende sketches uit het verleden. Daarnaast zullen alle deelnemers van de afgelaste ‘Leedjesaovendj’ hun nieuwe nummer presenteren. En als kers op de taart wordt het jeugdprinsenpaar met hun adjudanten en de jeugdvorst uitgeroepen.

De show is live en gratis te zien via www.zoatmaale.nl

Tijdens deze spetterende avond, thuis voor de buis, mag een lekkere borrelplank natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben een aantal Roojer ondernemers een gezellig pakket samengesteld. Wanneer alle lekkernijen zijn verzameld, kan met een volle spaarkaart tussen 14.00 en 16.00 een leuk extraatje worden opgehaald op het Kerkplein.

De deelnemende ondernemers

  • Echte Bakker Joost Snijders;
  • Traiteurslager Erwin Roefs;
  • Koos – Bistro Bar & Bites;
  • Hense Koeëb;
  • Puur in Rooj.