Upstairs viert 25-jarig jubileum en plaatst 80.000e trap

Upstairs Traprenovatie uit Weert trapt het jaar goed af met haar 25-jarig bestaan en het renoveren van alweer de 80.000e trap. De familie Steyvers begon in 1997 met een klein renovatiebedrijf wat inmiddels is uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van traprenovatie. Iets om trots op te zijn! Woensdag 26 januari 2022 wordt de 80.000e trap gerenoveerd in Bunnik en nog steeds is het iedere keer een feestje om een klant blij te maken met een mooie nieuwe trap.

In 25 jaar tijd heeft de trap een ware revolutie doorgemaakt. Het is meer dan alleen een functioneel element in de woning, het verbindt niet alleen boven met beneden, maar is ook onderdeel van het interieur. De trap wordt intensief gebruikt, maar niet alleen dat. Het is méér dan je denkt: een plek waar je momenten voor het leven beleeft. Denk aan de eerste keer omhoog klimmen, voor straf op de trap, auto’s van de treden af rijden met je vriendje, op de tenen naar boven na een nachtje stappen, struikelen over de was die er nog ligt, beneden wachtend op je bruid en nog veel meer. Je trap is er altijd, leeft met je mee en zorgt voor een veilige stabiele thuisbasis.

Juist daarom verdient de trap meer dan een praktische en kwalitatieve traprenovatie. Dat verdient aandacht. Een trap van Upstairs is kras- en slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met een uitgebreide collectie in decors en designs is er voor elk interieur en elke woning een passende traprenovatie. Het jubileumjaar is wat ons betreft een mooie gelegenheid om ons aanbod te vernieuwen om zo nóg beter de trap te kunnen matchen bij het hedendaagse interieur.

Wij zijn trots op ons 25-jarig jubileum, maar blijven kijken naar hoe we in de toekomst willen ontwikkelen en groeien. We zijn koploper in deze markt en die voorsprong willen we ook houden. We zijn continu bezig met vernieuwingen. Het blijft leuk om te dagdromen over wat we nog meer kunnen doen met trappen. Wat dat betreft is er nog heel veel mogelijk!

Rick Steyvers, directielid