Upstairs Open Dag groot succes

Opening StairCampus door burgemeester.

Afgelopen zondag heeft Upstairs Traprenovatie een grote Open Dag georganiseerd inclusief festival, ter ere van haar 25-jarig jubileum. Tijdens deze Open Dag kregen mensen een kijkje in de keuken van dé nummer 1 in traprenovatie. De StairCampus, waar Upstairs onderdeel van is, werd aan het eind van de Open Dag officieel geopend door de burgemeester van Weert, waarna er flink gefeest werd.

Ondanks het slechte weer werd de Open Dag bij Upstairs flink bezocht. Vrijwel de gehele Open Dag is last minute naar binnen verplaatst, waardoor mensen toch grotendeels droog Upstairs konden bezoeken.

Naast een blik in het bedrijf en de productie, was er namelijk nog heel veel anders te doen en zien op de Open Dag. Zo werden er binnen interieurworkshops gegeven door de Upstairs Stylisten, werden er live trappen gemonteerd én kregen bezoekers al een eerste trend sneak peek van één van de nieuwste wereldse kleuren die in oktober gelanceerd worden.

Voor de kinderen was er een overdekt gedeelte met onder andere schmink en een springkussen en ook Treetje de olifant mocht niet ontbreken. Bezoekers kwamen van diverse hoeken van het land. Met duizenden bezoekers is de Open Dag een groot succes te noemen!

Officieel StairCampus

Rond 16.30 uur opende de burgemeester officieel de StairCampus: hét kennis-, ontwikkelings- en opleidingscentrum op het gebied van traprenovatie, waar Upstairs onderdeel van is. Bij de opening sprak de familie Steyvers hun dank uit aan alle medewerkers.

De burgemeester feliciteerde Jan en Trea met het 25-jarig bestaan en gaf een bijzonder cadeau wat vaker aan succesvolle ondernemers in Weert wordt aangeboden: een klok met het wapen van Weert erin. Zo kan Upstairs in de woorden van de burgemeester “bij de tijd blijven”. Na het doorknippen van het symbolische lint was het dan eindelijk tijd om te gaan feesten.

En gefeest werd er! Als kerst op de taart organiseerde Upstairs naast de Open Dag namelijk ook een heel festival genaamd Upstairs zingt UP ’t plein, als afsluiter. Ook dit festival kon helaas, vanwege het slechte weer, niet buiten plaatsvinden, maar ook daar had Upstairs een oplossing voor voor gevonden. Zo is er een grote hal binnen één ochtend geheel leeggehaald en tot festivallocatie omgebouwd, inclusief bar en groot podium.

Met optredens van allerlei Nederlandse artiesten, waaronder John de Bever en de Lawineboys, werd het nog een gezellige avond. Upstairs is trots op deze grootse én unieke Open Dag.

Kunstwerk

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan werd door het personeel tijdens de feestelijke dag een kunstwerk “Op weg naar onze wereld” aangeboden. Het kunstwerk is te bewonderen voor de ingang van het kantoor en is gemaakt door Ton Piepers en Jan Mennen.