Vertrouwd team Albert Heijn Heerschap Boshoven in opleiding

Foto: Albert Heijn, Andries van der Ree

De voorbereidingen voor de opening van de nieuwe Albert Heijn in Boshoven zijn in volle gang.

De supermarkt van ondernemer Stan Heerschap wordt vanaf maandag 24 januari 18:00 uur ingrijpend verbouwd. Het is de tweede Jumbo-winkel van de Heerschap Groep die overgaat op de Albert Heijn formule. Albert Heijn Heerschap Boshoven gaat dinsdag 8 februari om 16:00 uur open.

In slechts twee weken tijd wordt de winkel aan de Boshoverweg 59 compleet veranderd. Klanten zien straks een veel grotere supermarkt met royaal versaanbod en zelfscankassa’s.

Medewerkers krijgen de komende tijd verschillende trainingen en worden begeleid door een speciaal openingsteam van Albert Heijn. “We leren werkelijk van alles, bijvoorbeeld over de digitale systemen, de Bonusaanbiedingen en het nieuwe assortiment. Hierdoor kunnen we meteen goed van start gaan en onze klanten de beste service bieden”, aldus supermarktmanager Rens Boonen.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Muntpassage 49 en Dries 10. Vanaf 25 januari 16:00 uur is ook Albert Heijn Heerschap Moesel aan het Oranjeplein 225 open.