Voorbereidingen Albert Heijn Heerschap Moesel van start

Algemeen Economie Uitgelicht Weert 3 reacties 2 min. leestijd

Op 6 januari 2022 om 18:00 uur sluit de Jumbo-winkel van Heerschap Groep in Weert Moesel de deuren om drie weken later open te gaan als Albert Heijn. Het is de eerste van de vijf winkels van Heerschap Groep die overgaan naar Albert Heijn. Alle winkels krijgen het nieuwste winkelconcept met veel aandacht voor vers en gemak voor de klant. Op dinsdag 25 januari 2022 om 16:00 uur gaat Albert Heijn Heerschap Moesel open.

Het pand aan het Oranjeplein 225 wordt ingrijpend verbouwd en krijgt er flink wat ruimte bij. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s en wordt de hele winkel voorzien van elektronische schapkaartjes.

De nieuwe Albert Heijn voelt straks vertrouwd aan want je komt het team uit de oude winkel weer tegen. “De bekende gemoedelijke sfeer nemen we dus gewoon mee”, aldus supermarktmanager Tim Keijsers.

50% korting op 6 januari

Vanwege de verbouwing ontvangen klanten op donderdag 6 januari maar liefst 50% korting op hun boodschappen (diepvries, houdbaar en vers). Op de speciale pagina https://www.jumboheerschap.nl/uitverkoop vind je meer informatie.

Vijf winkels

In 2020 maakte Stan Heerschap bekend met vijf Jumbo-winkels over te stappen naar de Albert Heijn-formule. Ook gaan Heerschap Groep en Albert Heijn samenwerken om de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten-assortiment van Albert Heijn. De winkel in Moesel is de eerste in de reeks verbouwingen. Op 8 februari 2022 gaat Albert Heijn Heerschap Boshoven open en op 15 februari 2022 Albert Heijn Heerschap Leuken. Later volgen nog winkels in Nederweert en Heythuysen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties