Politie: “Drukke jaarwisseling in Limburg zonder grote incidenten”

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De politie in Limburg kijkt terug op een drukke jaarwisseling, die zonder grote verstoringen in de openbare orde verlopen is. De politie heeft veel meldingen van illegaal vuurwerk, overlast en conflicten in de huiselijke sfeer en brandjes ontvangen voor, tijdens en na de jaarwisseling.

De brandweer is meerdere keren moeten uitrukken om vreugdevuren en autobranden te blussen, vaak onder begeleiding van de politie.

Elders in Limburg zijn een tiental auto’s op diverse plekken uitgebrand. De brandweer is een aantal keren gehinderd door omstanders bij het blussen. Ook is daarbij op enkele plekken vuurwerk naar hulpverleners gegooid. Dit leidde niet tot verwondingen.

Regio Weert

In de regio Weert verliep de jaarwisseling ook zonder grote incidenten. Wel raakte er een persoon zwaargewond bij een ongeval in Tungelroy. De brandweer mocht een paar keer op pad voor brandjes waaronder op Patersveld, Serviliusstraat en Sint Theuniskapelstraat.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie