Winkel Heerschap Leuken in Albert Heijn-jas

Algemeen Economie Weert Winkelen Reageer 1 min. leestijd
Fotograaf: Albert Heijn, Andries van der Ree

Ook in de Weerter wijk Leuken gaat de Jumbo-supermarkt van ondernemer Stan Heerschap verder als Albert Heijn. De winkel aan het Sint Jobplein 2 sluit donderdag 3 februari om 18:00 uur. Daarna volgt een flinke verbouwing. Albert Heijn Heerschap Leuken gaat dinsdag 15 februari om 16:00 uur open.

Supermarktmanager Loet Claessen en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere mooie openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. De eerste 150 klanten krijgen een kruimel puddingvlaai van Bakkerij Heerschap.”

Albert Heijn Heerschap Leuken krijgt het allernieuwste winkelconcept met veel aandacht voor vers en gemak. Klanten vinden er straks veel nieuwe lekkere producten, maar ook bekende. Zo blijven de broden zoals Sublime en de vlaaien zoals de rijstevlaai met slagroom van bakkerij Heerschap gewoon verkrijgbaar. “En daar doen we veel klanten een plezier mee”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Heerschap Moesel (Oranjeplein 225) en Albert Heijn Heerschap Boshoven (Boshoverweg 59; vanaf 8 februari 16:00 uur).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie