Brökwagters pakken uit met online én offline programma

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 4 min. leestijd

Update 16.27u – Met de vastelaovendj in het verschiet heeft VV de Brökwagters het alternatieve programma voor 2022 bekend gemaakt. Nadat eerst online de jeugdprins(es) en jeugdraad worden uitgeroepen zijn er later in het seizoen ook fysiek te bezoeken evenementen als de Moerepetazie Muziekbingo en de Wichter Bônte Middig gepland.

Het besluit om voor een alternatief programma te kiezen is zo lang mogelijk vooruit geschoven om te voorkomen dat er overhaaste beslissingen genomen zouden worden. Met trots presenteert de vereniging van ‘achter de brug’ nu een weloverwogen en gevarieerd programma met feestelijke activiteiten voor jong en oud.

Brökwagters Boulevard

Om de vastelaovendj nadrukkelijker in de straten zichtbaar te maken transformeert de Boshoverweg dit jaar tot de Brökwagters Boulevard. Aan lantaarnpalen komen banieren met kleurrijke foto’s om het carnavalsgevoel wat meer de straten in te brengen. Daarnaast roept de vereniging iedereen op om nog meer dan anders de vlag uit te hangen en de ramen zo feestelijk mogelijk te versieren.

Jeugd centraal

Net als tijdens het vorige seizoen kiezen de Brökwagters ervoor om de jeugd voorop te zetten. De uitroeping van de jeugdprins(es) en jeugdraad is op zaterdag 5 februari vanaf 15.00 uur alleen voor genodigden in Brökwagterspeliês Don Bosco te beleven, maar voor alle liefhebbers live online te volgen via www.brokwagters.nl. Speciaal voor degene die niet thuis op de bank wil zitten opent Brökwagters-kefee Aod Bosseve ’s middags vanaf 14:30 uur al de deuren met ook daar de uitroeping op de schermen. Het belooft een bijzondere middag vol verrassingen te worden.

Het Jeugdboôrebal vindt dit jaar plaats op vrijdag 18 februari. In de zaal worden de jonge geliefden in de onecht verbonden ten overstaan van genodigden. Het hele programma is vanaf 19.30 uur eveneens live te volgen via de website. De traditionele prinsenreceptie maakt dit jaar plaats voor een bijzondere Walk Through Resépsie op zaterdag 19 februari. Vanaf 14.00 uur is het mogelijk om, al passerend en op afstand, de jeugdige hoogheid te feliciteren.

Om het feest compleet te maken presenteren de Brökwagters dit jaar de Wichter Bônte Middig op zaterdag-, zondag-, en maandagmiddag van de vastelaovendj. Voor het geplaceerde evenement zijn kaartjes te reserveren via www.brokwagters.nl. Ben er op tijd bij, want ook hier geldt een beperkte capaciteit.

Moerepetazie Muziekbingo

In navolging van de online bingo in 2021 pakken de Brökwagters dit jaar extra groot uit met maar liefst twee avonden Moerepetazie Muziekbingo in ’t Brökwagterspeliês. De knotsgekke bingo bevat wederom veel vastelaovendjmuziek en wordt dit jaar aangevuld met live optredens van Moerepetazie. Bovendien maken deelnemers kans op tal van mooie en ludieke prijzen! Voor dit evenement is het reserveren van zitplaatsen via de website noodzakelijk.

VV de Brökwagters kijkt vol enthousiasme uit naar een vastelaovendj op maat, maar is trots dat het met de vele enthousiaste bijdragen heeft kunnen komen tot dit feestelijke programma. Samen vieren we vastelaovendj!

Update: datums Jeugdboôrebal gewijzigd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie