Caravan Veiligheidsonderzoek van VVN in Weert

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 9 april is in Weert de mogelijkheid om de veiligheid van jouw caravan of vouwwagen te laten onderzoeken. Campers worden niet gekeurd, dat dien je in een garage of camperzaak te laten doen. De organisatie is in handen van Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Weert / Nederweert.

Aan het onderzoek zal medewerking worden verleend door de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW), Profile Tyrecenter Peter Stultiens en Brandweer Weert.

De keuring omvat de gehele techniek inclusief gas, banden, de elektrische installatie, de technische toestand van de constructie, enzovoort.

Locatie

Locatie waar de keuringen plaatsvinden is op het terrein van Alles DAF garage aan de Marconilaan 20 (industrieterrein Kampershoek).

Kosten

De kosten voor de keuring bedragen 20 euro voor niet leden en 10 euro voor leden van Veilig Verkeer Nederland. Je kan eventueel lid worden via https://vvn.nl/.

Opgave

Wil je jouw caravan en/of vouwwagen laten controleren? Geef je dan op bij Wil Niessen. Stuur een mailtje met jouw gegevens naar [email protected] of bel naar 06-53155240

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie