Derde editie van het Megjestreffen in Soerendonk

Algemeen Cranendonck Regio Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Soerendonk – De Megjes mogen weer! Eindelijk na twee jaar afwezigheid is ie er dan toch! De 3e editie van het Megjestreffen in Soerendonk.

Zondag 13 maart vindt vanaf 11:30 uur alweer de derde editie van het Megjestreffen plaats bij Café de Bout in Soerendonk.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met dit unieke evenement, nog even een kleine uitleg van wat er de 13e maart gaat gebeuren. Megjestreffen staat ook dit jaar weer in het teken van veel optredens in verschillende muziekstijlen. Van Hollandse meezingers, carnavalsmuziek tot heerlijke foute nineties muziek. Voor iedereen wat wils. Het enige dat ze al kunnen vertellen is dat het een gigantisch leuk feest gaat worden dat uniek is in Cranendonck en waar je bij moet zijn geweest.

Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn te koop op vrijdag 18 februari a.s. van 19 – 21 uur bij café de Bout in Soerendonk. Je mag maximaal 4 kaarten per persoon kopen dus kom met genoeg dames zodat heel je vriendinnengroep voorzien is van kaarten. Let op het aantal kaarten is beperkt dus ben op tijd. Mochten er nog kaarten over zijn na vrijdag 18 februari zijn deze nog te verkrijgen bij Café de Bout.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie