Harry en Marriane Jacobs-De Vries 60 jaar getrouwd

Algemeen Human interest Weert 2 min. leestijd

Op donderdag 1 februari 1962 stapte Marianne de Vries en Harry Jacobs in het huwelijksbootje. Vandaag is dit op de kop af 60 jaar geleden en vieren zij hun diamanten huwelijk.

Marianne is geboren in Bladel en Harry als ’n echte Wieërter jóng in de Maasstraat. Eind jaren 50 was het échte liefde op het eerste gezicht en heeft Harry zijn schoonvader bereid gevonden om Marianne mee naar Weert te mogen nemen.

Met hart en ziel hebben ze zich jarenlang ingezet in hun winkels, het Witte Huis (stoffen en fournituren) én Jacobs-Koppers. Tijdens dit drukke bestaan hebben zij drie kinderen mogen verwelkomen: Margriet, Mark en Stefan.

Inmiddels genieten ze al ruim 20 jaar van hun vrije tijd; wandelen, fietsen, golfen, vakanties, schilderen, voetbal kijken, terrasje, bridgen zijn een aantal activiteiten waarmee ze hun tijd invullen. Genieten doen ze uiteraard ook nog volop van hun 8 kleinkinderen: Mike, Jordy, Loek, Puck, Willemijn, Guus, Annabel en Ties.

Momenteel wonen ze in de Emmaveste op de Emmasingel 34E waar ze samen nog jaren hopen te kunnen genieten. Gezien de huidige maatregelen zullen ze dit heugelijk feit in een kleine kring vieren en hopen ze het in de zomer wat groter aan te kunnen pakken.

Marianne en Harry: van harte proficiat!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht