Jeugdboerenbruidspaar Brökwagters Boshoven

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 3 min. leestijd

Wekenlang werden er voorbereidingen getroffen voor een online uit te zenden jeugdboôrebâl. Gelukkig vielen na de laatste persconferentie de versoepelingen van maatregelen perfect uit voor dit jaarlijkse evenement van de Brökwagters.

In een eindelijk weer volle zaal was op vrijdag 18 februari jong en oud getuige van het bekendmaken van de jeugdige boerenfamilie in 2022.

Dit jaar is de eer weggelegd voor bruid Luna Westerveen en bruidegom Timo de Corti.

Luna is 12 jaar en zit in groep 8 van de Odaschool. Ze is de dochter van Roel Westerveen en Jeanine Claessens. Samen met haar broertje Tygo wonen ze aan de Veldbloemstraat.

Luna danst graag bij Fresh en shopt zich wat af. Ze gaat graag laat naar bed, is altijd in voor een feestje en maakt hele gekke dingen mee met skiën.

Timo is 11 jaar. Hij is het broertje van Stan en de zoon van Erik en Vivian de Corti. Timo woont aan de Crocusstraat en zit ook in groep 8 van de Odaschool. Als je Timo kwijt bent, kun je hem vinden bij de scouting. Is hij daar niet, dan is hij vast aan gamen, bezig met zijn lego, aan het judoën of aan het genieten van zijn nieuwe hobby: vissen. Timo loopt niet graag op blote voeten bij de BBQ.

Ook dit jaar had zowel de bruid als de bruidegom een getuige.

Deze eer was voor Nina Geelen en Zino Curvers.

Nina is de dochter van Vincent Geelen en Sharon Knapen en is de grote zus van Lenn. Ze is 11 jaar, zit in groep 8 van de Odaschool en woont aan de Hushoverweg. Haar hobby’s zijn dansen bij Fresh en TikToks maken met vriendinnen. Nina kan enorm genieten van gezelligheid en is soms een klein beetje onhandig.

Zino is 11 jaar. Hij is de zoon van Michiel Curvers en Marion van Herten. Samen met zijn grote zus Maury en zusje Flo wonen ze aan de Princenweg. Zino zit op de Odaschool en geniet van paardrijden en turnen.

Nadat het gezelschap bekend was gemaakt, werd het bruidspaar, met toestemming van de getuigen, door Jeugdprins Luc I in de onecht verbonden.

Ook dit jaar zijn het boeket en de corsages beschikbaar gesteld door Bart Bloemwerken en de vlaai door Bakkerij Vries.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie