Outdoor Escape Room in Weert: trollen en tegengif

2 reacties

Het Klimbos in Weert komt met iets nieuws: een escape-room in de buitenlucht. Samen met je vrienden, familie of collega’s kun je op een missie. Je kunt kiezen uit twee games die op twee locaties in Weert gespeeld kunnen worden.

Hulpmiddelen

Deelnemers moeten binnen 2,5 uur een aantal opdrachten uitvoeren. Hiervoor krijgen zij een iPad en een koffer of tas, boordevol gadgets. Aan de hand van GPS krijg je op de iPad op verschillende locaties opdrachten. Om deze tot een goed einde te brengen heb je de gadgets nodig.

Twee missies

Deelnemers hebben de keuze uit een tweetal games. In Operation Mindfall ga je als spion de wereld te redden. Je krijgt als opdracht een tegengif te maken voor een virus dat het grondwater heeft geïnfecteerd. In de Magic Portal moet je op zoek naar een magische poort die je moet sluiten zodat trollen niet vanuit hun wereld de onze binnen kunnen komen. Lukt dat niet, dan zullen de trollen voor grote chaos zorgen. Deze laatste game is in twee versies te spelen; Magic Portal is er voor volwassenen èn kinderen.

Twee locaties

Vanaf dit weekend zijn de games te spelen in het IJzeren Man-gebied. Het startpunt is bij het Klimbos. Vanaf zaterdag 12 februari zijn de escape-tochten ook te spelen in de binnenstad van Weert. Het startpunt voor die missies is Antje van de Statie.

In onderstaande video vertelt Jack Hermans, eigenaar van het Klimbos, meer over Outdoor-Escape Weert. Ook laat hij zien welke gadgets je mee krijgt bij de twee missies.

Bekijk een video via: https://youtu.be/mMbD0Zsn3kI


Dit bericht is een ‘Spotlight’ artikel op WdG. Wil je als bedrijf ook in de spotlight staan op WdG? Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties