Stichting Dorpshuis Haler zoekt een nieuwe huurder

Haler – Voor het gemeenschapshuis in Haler, liggende in de gemeente Leudal, is de verantwoordelijke stichting op zoek naar een huurder. De huidige huurder heeft aangegeven per 1 juni 2022 de werkzaamheden te willen beëindigen.

Sociale functie

‘Ons Dorpshuis’ heeft een belangrijke sociale functie voor Haler. Verenigingen en inwoners maken gebruik van Ons Dorpshuis. Ons Dorpshuis is laagdrempelig en wil een gezellige, centrale ontmoetingsplaats zijn voor het (plaatselijke) verenigingsleven (o.a. handboogvereniging de Grensschutters, carnavalsvereniging de Rabbedabben, Zij-Actief, Oudercomité Haler-Uffelse, seniorenvereniging de Hommel etc.) en de inwoners van Haler en omgeving.

Horeca

Ons Dorpshuis bestaat uit een café/horecagedeelte (+/- 120 m2) en een grote zaal (+/- 350 m2). Op het pand zit een bierplicht en een grote horeca-vergunning. De stichting is eigenaar van het gebouw dat door de inwoners van Haler is verwezenlijkt, en heeft als doelstelling het gebouw voor alle Halerse verenigingen open te stellen. Dat betekent dat de huurder op alle dagen dat verenigingen gebruik (willen) maken van het gebouw, deze verenigingen die mogelijkheid moet bieden. De nieuwe huurder dient zelf te beschikken over de benodigde persoonlijke kwalificaties en bevoegdheden om een horecaonderneming te runnen.

In 2020 is de complete horeca-keuken vernieuwd. Ervaring in de horeca, commerciële talenten, ook met betrekking tot het uitbreiden van de activiteiten, zijn een absolute pré om de exploitatie succesvol te maken.

Je bent uitgenodigd om te reageren

Heb je interesse, wil je de (on)mogelijkheden bespreken, neem dan contact op met het bestuur van Stichting Dorpshuis Haler. Je kan jouw reactie mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met de penningmeester, dhr. Jac van den Broek, telefoon 0495-551319 / 06-20550064 of de secretaris, dhr. P.P. Truijen, telefoon 0495-850805 / 06-83270692. Het stichtingsbestuur wil op zo kort mogelijke termijn in gesprek met geïnteresseerde kandidaten.