Weert Lokaal opent campagnelokaal ’t Weert Lokaaltje

Lokale politieke partij Weert Lokaal opende zaterdagochtend de deuren van het campagnelokaal ’t Weert Lokaaltje. Lijsttrekker Martijn van den Heuvel opende om 10:00 uur officieel het campagnelokaal.

Het is inmiddels traditie voor de partij, die in 2014 een Lokaaltje op de Oelemarkt had en in 2018 in de Beekstraat. Deze verkiezingen zal het Lokaaltje de deuren openen aan de Maasstraat 7. Net als tijdens de eerdere verkiezingen worden er ook deze keer diverse activiteiten gepland in het campagnelokaal.

Het doel van ‘t Lokaaltje is om op een laagdrempelige wijze bereikbaar te zijn voor inwoners. Hiervoor zullen wethouders, raadsleden en kandidaten aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en informatie met elkaar te delen. De partij heeft 44 kandidaten op de kieslijst staan voor de gemeenteraadsverkiezingen, die graag met bezoekers in gesprek gaan.

Op de website www.weertlokaal.nl zal wekelijks een update te vinden zijn over de diverse activiteiten, en ook op de etalages van het pand zal dit gecommuniceerd worden.

Van zaterdag 12 februari tot en met woensdag 16 maart heet Weert Lokaal iedereen van harte welkom om op bezoek te komen in ’t Lokaaltje. Wandel gerust even binnen voor een praatje en een goed gesprek.

De openingstijden van ’t Weert Lokaaltje zijn:

  • Woensdag: 13:00 – 16:00 uur
  • Donderdag: 19:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag: 13:00 – 16:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur