Zeskamp Moesel na twee jaar afwezigheid weer terug

Het jaarlijks terugkerende evenement op Eerste Pinksterdag op de voetbalvelden van de voetbalclub MMC te Weert heeft de inschrijving geopend voor de 36e editie! Dit jaar  gehouden op zondag 5 juni 2022.

Na twee jaar van afwezigheid, vanwege de corona-pandemie gaan ze dit jaar weer volop gas geven en er een speciale editie van maken.

Wees op tijd

Kun je een leuk enthousiast team samenstellen, dan kun je je nu inschrijven op de website www.zeskampmoesel.nl voor de 36e editie Zeskamp Moesel 2022. De inschrijving zit al voor de helft vol! Wees er op tijd bij voor deze editie.

Team

Ieder team bestaat uit minimaal 9 personen of het nou een team is opgericht vanuit een voetbalvereniging, een carnavalsvereniging, familie, vriendengroep of een eigen verzonnen team.  Iedereen, jong en oud, is van harte uitgenodigd om mee te doen met de oudste en grootste Zeskamp van Weert.

De Zeskamp Moesel is ontstaan in 1984. De toenmalige voetbalclub Moesel, tegenwoordig gefuseerd met Megacles onder de naam MMC, bestond in 1984 40 jaar. In het kader van het veertigjarig jubileum was er een activiteitencommissie opgericht.

Een van de hoogtepunten van de toenmalige festiviteiten was de zeskamp, die toen voor het eerst in Weert-Zuid en misschien ook wel voor het eerst in Weert werd gehouden.

Inschrijving geopend

Tot heden elk jaar nog steeds een groot en gezellig evenement voor jong en oud. De inschrijving voor Zeskamp Moesel 2022 is geopend!  Meld je aan via de website  www.zeskampmoesel.nl.