Aanmelden verenigingen Dag van Sport & Bewegen

Koopzondag 24 april staat in het teken van sport en bewegen. Na twee jaar van afwezigheid is de themadag, voortgekomen uit de jaarlijkse Oranjeweek, weer terug op de evenementenkalender van Weert. Aanmelden voor deelname aan het sportspektakel in de binnenstad is vanaf nu mogelijk.

Punt Welzijn en BIZ Ondernemers, de samenwerking van binnenstadondernemers, presenteren tijdens de koopzondag van april de Dag van Sport & Bewegen. In samenwerking met diverse sportverenigingen uit Weert en omgeving wordt het centrum omgetoverd tot een waar sportspektakel.

Op de pleinen worden velden uitgezet, wedstrijden gehouden en presentaties gegeven. Bezoekers krijgen de kans de diversiteit van het Weerter sportaanbod te ontdekken en maken kans op diverse sportieve prijzen.

Verenigingen uit de sport- en bewegingsbranche die willen deelnemen kunnen zich vanaf nu aanmelden via www.oranjeweekweert.nl. Deelname is volledig gratis en aanmelden is mogelijk tot en met 3 april.

Oranjeweek Weert

De Dag van Sport & Bewegen komt voort uit de door Centrummanagement georganiseerde Oranjeweek Weert. In de week van Koningsdag vond sinds 2011, het jaar dat de Koninklijke familie Weert bezocht, een feestelijk programma in de binnenstad plaats. Omdat Centrummanagement begin 2022 ophield te bestaan, pakt BIZ Ondernemers de handschoen op om voor zover mogelijk een deel van de activiteiten te blijven continueren.