‘Dining with a view’: verfijnd dineren met uitzicht op Laurabossen

Algemeen Spotlight Uitgelicht Weert 6 reacties 2 min. leestijd

Op Domein Laurabos, bekend als golfbaan Crossmoor, is een nieuw restaurant geopend. Met Laurius ‘Dining with a view’ hoopt hospitality manager Angéle de Vroom niet alleen golfliefhebbers, maar ook gasten van buitenaf aan te trekken. De verfijnde gerechten en het prachtige uitzicht op de natuur moeten hieraan bijdragen.

Nieuwe doelgroep

Voor de liefhebbers van golf is er de brasserie. Daarnaast kunnen zij vanaf nu ook terecht in het aangrenzende restaurant Laurius. En niet alleen leden van de golfclub zijn er welkom. De hospitality manager hoopt dat ook gasten van buitenaf, en met name jongeren, het nieuwe restaurant weten te vinden. Om die reden is er gekozen voor een andere naam dan Domein Laurabos; “… een andere doelgroep … dan is een andere naam vereist. En daarom heet het Laurius ‘Dining with a view’ ”. Ook de brasserie luistert vanaf nu naar een andere naam: Brasserie Laurius.

Michelinster?

Laurius gaat niet voor een Michelinster, aldus Angéle de Vroom; “… Maar wel een niveau net daaronder. Dus dat je een goede kwaliteit hebt, dat het mooi op het bord gepresenteerd is … alles moet kloppen”. Chefkok Ronny Smeets en zijn brigade zijn verantwoordelijk voor de gerechten. Op de kaart zijn verfijnde gerechten te vinden, zo vertelt De Vroom. “Bij Laurius willen we je echt in de watten leggen door een professioneel en bevlogen team. Je bent er letterlijk een avond weg”.

Totale beleving

Restaurant Laurius ligt aan de rand van de Laurabossen. Het uitzicht vanuit de nieuwe ruimte met grote hoge open ramen, draagt bij aan de totale beleving van een avondje ‘Dining with a view’.

Meer informatie is te vinden op: http://www.domeinlaurabos.com/restaurant-laurius

Bekijk een video: https://youtu.be/aQq07blmeCI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
6 reacties